Våre andre hunder

Noen ganger blir ikke ting som man trodde og håper på.... men det betyr ikke at hundene er mindre elsket enn de som er friske...  Her er noen av dem som dessverre ble syke,.. 

Grace of Blace Ihlya´s destiny (Desi)
Hun fikk allerede 6 måneder gammel diagnosen HD. Hun bor nå på Fauske hos snille mennesker som elsker henne over alt i verden. Til tider stikker vi innom der og hilser på henne.
1.mai 2018: Desi døde i 2017

Ask fikk diagnose katarakt på det ene øyet da han var 3 år gammel. 
Bamburs Ivory Kaden (Ask) blir 10 år i 2015. Han bor nå hos sin Svanhild i Bodø, og vi treffer ham stadig vekk :)
1.mai 2018: Ask døde i 2016

Bamburs Chasing my Dream (Arja) er født på selveste Halloween-dagen i 2007. Hun har hatt to flott kull og har fått noen fine premieringer på utstillinger rundt omkring. Men hun er lite lysten på utstillingslivet, og siden vi aldri fikk henne helt opp, valgte vi å bare la henne være.
Dette er mamma si Tutta" Tuppelura" og en hel masse andre kjælenavn på en nydelig liten tispe. Hun bor her hjemme sammen med oss og er sjefen i flokken...
1.mai 2018: Arja er nå snart 11 år og i full vigør enda :)


Dolma Lings Wilja to Enano ble mamma til 2 flotte kull, og til tross for øyelysninger før hver paring uten anmerkninger, dukket plutselig en flekk på hennes venstre øye. Med rekordfart utviklet flekken seg til at hun til slutt ble helt blind. Hun fikk operert inn en ny linse for to år siden, og er nå helt fin:) Wila bor også her i byen hos supersnille folk som elsker henne masse...og vi ser godjenta til stadighet.
1,mai 2018: Wilja forlot oss i 2017

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar