søndag 7. oktober 2018

Sånn var det da...

 Skulle ha vært på utstilling i Harstad denne helga. Men dessverre ble det ikke sånn! Operasjon i foten satte en stopper for det - selv om jeg levde i håpet lenge... Men legen sa nei, og man skal lytte til kirurgen, sånn er det bare. Så vi gikk glipp av Harstad.
Egentlig like godt - det hadde neppe blitt særlig koselig. Og da tenker jeg på de som vi gjorde alt vi kunne for - for at de skulle føle seg trygge i forvert-rollene de hadde.
Sist vi var på samme utstilling, snakket de netsten ikke til meg. Det var bare så vidt de gadd å si hei. At man skal være så dum! Med tanke på hvor mye vi kostet på dem av hunder, utstyr, julbord og andre greier - burde de ha litt respekt! Det var titusener av kroner vi spanderte på dem. Men de syntes kanskje det var for lite....ikke vet jeg!
Aldri mer forverter - ALDRI MER! Og jeg kaller en spade for en spade - jeg skriver det som er sannheten! Ferdig med det!
Bildet over her viser det aller første certet Sally fikk, da var hun 14 måneder gammel da vi var i Tromsø Nkk.
Hun ble fullcertet, men var under to år, og måtte ha et til etter 2-årsdagen. Da jeg var syk, tok andre forverter henne med på utstilling, og championatet var et faktum!

De nederstebildene er Sander i fjor på Saltenutstillingen. Han slo en champion begge dagene, men der var ikke storcert å få på den utstillingen. Så dn er vi fortsatt på jakt etter - og hadde håpet på Harstad denne helga. Men sånn skulle det altså ikke gå!

Men vi kommer sterkt tilbake! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar